Nieuws

Omwille van het coronavirus gaan de activiteiten in de maand maart niet door. Dit geldt helaas ook voor het weekendje van de Roodkappen. Verdere informatie volgt hopelijk snel!

Van vrijdag 20 maart tot zondag 22 maart gaan we met de Kleine en Grote Roodkappen op weekend naar Steendorp. We dompelen ons helemaal in in de verhaallijnen van verschillende musicals op een echte bootcamp.

Deze zondag 22/9 zijn alle meisjes vanaf 5 jaar welkom om eens mee te spelen met onze KSA.

Deze zomer gaan we naar Lint! Vergeet je dochter niet in te schrijven voor het fantastische en niet te missen kamp door een mailtje te sturen of de leiding te verwittigen voor 15 juli.

Herkennen jullie de kerk op de foto? Zo niet, dan komt daar binnenkort verandering in want we trekken voor het weekendje (22-24 maart) naar STEKENE! Meer info vinden jullie in de brief.

Hopelijk tot dan allemaal!

Vandaag komt Circus Bambilo naar ons lokaal! Alle meisjes van 5 tot 17 jaar zijn welkom, ook al ben je (nog) geen lid. Meer info is terug te vinden in de flyer hieronder. Het wordt een fantastische middag! Tot dan :) 

Buongiorno leden, ouders, vrienden, familie en sympathisanten,

Op vrijdag 21 december stappen we mee in de Santa Walk met een hele boel andere kerstmannen. Je hoeft voor deze activiteit niet in te schrijven. Als je zelf nog een kerstmannenpak hebt liggen, doe het dan zeker al aan!

Gisteren kwam de Sint op het lokaal met cadeautjes en heel wat lekkers. Zien ze er niet braaf uit? Meer foto's worden zo snel mogelijk in de private drive-map geplaatst. 

Zondag 18 november is het weer zover, onze diamontage. Dan kunnen we de avonturen met Tiest de Toerist, de AKA-mummie en Vampi opnieuw beleven.

Pagina's

Subscribe to Nieuws