Inschrijving

Hier kan je je kind inschrijven voor het volgende werkjaar. Indien de ouders gescheiden zijn, gelieve de info van beide ouders volledig in te vullen. Hopelijk zien we veel vertrouwde en nieuwe gezichtjes! De inschrijving is pas volledig als ook het lidgeld van €25 overgeschreven is naar het rekeningnummer BE38 0016 0092 4372 of cash betaald is aan één van de hoofdleidsters (Astrid en Tessa).

Groetjes

De leiding

KIND
OUDER 1
+32
OUDER 2
+32
UNIFORM
Het verplichte uniform bestaat uit een das, T-shirt en hemd. De stukken die u hieronder aanduidt kan uw dochter na elke activiteit passen en kunnen ter plaatse GEPAST betaald worden. Natuurlijk kan het bedrag ook, zoals het lidgeld, overgeschreven worden op het rekeningnummer BE38 0016 0092 4372. Als de overschrijving ontvangen is, krijgt u de bestelde stukken mee naar huis. Bestelling:
TRAPSOETJE
BEELDMATERIAAL
Ik geef toestemming dat er beeldmateriaal van mij/mijn kind gemaakt wordt gedurende het komende KSA-jaar (2019-2020) en geef toestemming dat deze foto’s of ander beeldmateriaal door KSA Trapsoet, de provinciale werkkringen en KSA Nationaal vzw gebruikt kunnen worden voor organisatiedoeleinden (cf. sociale media, website, leden- en leidingstijdschrift, publicaties …).
Bijvoorbeeld: ik wil dat foto's van mijn dochter enkel op de website verschijnen.
Toestemming e-mails
PRIVACYVERKLARING
Je persoonsgegevens en die van je kind worden verwerkt door KSA Trapsoet, Puitvoetstraat 93E, ksatrapsoet@hotmail.com. We gebruiken die gegevens voor ons ledenbeheer en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en werking. Meer info over ons beleid rond gegevensverwerking en hoe je je rechten kan uitoefenen vind je via http://ksatrapsoet.be/documenten. Lid worden van KSA Trapsoet betekent automatisch ook lid worden van KSA Nationaal vzw. In het kader van ledenbeheer, verzekering en het verzenden van het leden-en leidingstijdschrift geven wij identificatie- en contactgegevens door aan KSA Nationaal vzw, Vooruitgangstraat 225, 1030 Schaarbeek, info@ksa.be. Meer info vindt u op www.ksa.be/privacyverklaring.
Eventuele extra gegevens en/of opmerkingen kunt u hier kwijt.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.